Koelcellen met hypermoderne sturing

Bex Fruit - Bewaring

Naast het telen en plukken, behoort ook het bewaringsproces in de koelcellen te Gingelom tot een cruciale fase. We beschikken over hypermoderne, computergestuurde ULO-frigo’s met koeling op basis van ammoniak. Door onze kwalitatieve koelcellen te Gingelom hebben wij altijd een grote hoeveelheid fruit binnen handbereik, gemiddeld zo’n 2 500 000 kilogram appelen en ongeveer 1 300 000 kilogram peren.

Groene energie

Ook bij Bex Fruit wordt er uiteraard rekening gehouden met het milieu. Daarom kiezen we hier ook voor groene energie. Het volledig dak van de productiehal is voorzien van zonnepanelen om op die manier groene elektriciteit te kunnen produceren. Hierdoor draagt ook Bex Fruit zijn steentje bij aan een schonere leefomgeving.

Ervaring

Bex Fruit is een familiebedrijf dat reeds vele jaren een vaste waarde is in de sector. De ruime ervaring waarover de medewerkers en zaakvoerders beschikken, garanderen u het beste fruit uit de streek. We beschikken over diverse certificaten die aantonen dat we onze strepen verdiend hebben. Neem gerust contact op bij vragen.